Златната книга на готварството

Автор: Рейчъл Лейн; Карла Барди
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Книгомания
Преводач Елица Минева
Брой страници 704
Година на издаване 2020
Корици твърди
Език български
Тегло 1701 грама
Размери 17x22
ISBN 9786191952328
Баркод 9786191952328
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

С колекцията си от над 280 рецепти от цял свят, покриващи целия диапазон – от супите и салатите до десертите и дребните сладки, тази книга със сигурност ще се превърне в настолна за всеки запален кулинар. За да е още по-полезна, в нея са включени над 50 „готварски урока“ стъпка по стъпка.

С колекцията си от над 280 рецепти от цял свят, покриващи целия диапазон – от супите и салатите до десертите и дребните сладки, тази книга със сигурност ще се превърне в настолна за всеки запален кулинар. За да е още по-полезна, в нея са включени над 50 „готварски урока“, които демонстрират стъпка по стъпка основни техники.

Подробна, със стегнат стил и с удивителни снимки, „Златната книга на готварството“ ще стане ваш верен спътник в кухнята и наставник пред следващите години.

Ключови думи: Любовта е вкус, Готвим у дома, 10 август - Ден на готвачите в България, От книгите на масата, Подари книга, Подари любов като изкушение, Коледна трапеза, Кулинарни пътешествия

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]