Силата да си жена

Автор: Рейчъл Джейн Грувър
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 6

Издател AMG Publishing
Преводач Яна Аргиропулос
Брой страници 232
Година на издаване 2014
Корици меки
Език български
Тегло 304 грама
Размери 14x21
ISBN 9789549696561
Баркод 9789549696561
Категории Самопознание и самопомощ, Приложна психология, Книги

Денят, в който осъзнах, че моята женска същност е най-привлекателното и могъщо нещо в мен – не умът, не красотата и не оптимизмът, тогава всичко за мен се промени. Женската същност ви подхранва, кара ви да се чувствате добре и е дар, който никой и никога не може да ви отнеме.

Когато една жена въплъти женската си същност и сила, нейният живот се преобразява. Тя става привлекателна и чувствена. Щом влезе в стаята, всеки забелязва сиянието й – сияние, което идва отвътре. Тази жена привлича мъже със силна мъжка енергия, защото нейната женственост ги допълва и вдъхновява.
Чрез своята книга Рейчъл Джейн Грувър изпраща на всички жени ценното послание, че има начин да бъдат едновременно и силни, и женствени, и не е нужно непрекъснато да полагат усилия, за да осъществят желанията си. Като им предлага своите изпитани практики, тя им показва как да изразят своята женствена страна, да се свържат с мъдростта на тялото си и да отворят сърцето си за любовта.

Благодарение на практиките и съветите в книгата, всяка жена може:

Да активира женската си същност и да се свърже с центъра на творчеството в своето тяло.
Да получава повече внимание, без да се налага да манипулира.
Да засили личностното си присъствие.
Да разбере кои са основните грешки, които силните, независими жени допускат във връзките си с мъжете.
Да свали невидимия шит, който обгражда сърцето й, за да получава повече любов и разбиране.
Да се научи да следва и да се доверява.

Като млада Рейчъл Джейн Грувър страда от ниско самочувствие, преживява множество любовни разочарования, след което решава, че единствено тя може да си даде любовта, която заслужава, и не се нуждае от мъж. На този етап обаче отново не намира удовлетворение. Тя разбира, че това, за което наистина копнее, е истински силен мъж, който да я подкрепя, но за да бъде с такъв мъж, трябва да бъде женствена жена.
От този момент нататък Рейчъл Джейн започва да изучава изкуството на женската сила и да го прилага в живота си. Днес тя е посветила работата си на това да помага на жениете да се върнат към своята автентична природа, да си спомнят как да слушат своето тяло и неговата мъдрост и да черпят знания от своята интуиция.

Независимо дали сте в заседателната зала, спалнята, на среща с мъж или на социално събитие, веднъж след като сте практикували упражненията от „Силата да си жена“ хората ще ви виждат и чуват по един изцяло нов начин. Наблюдавала съм как тази промяна се случва при хиляди жени и тук няма значение на колко сте години, каква е формата на тялото ви или какъв размер дрехи носите. Когато най-накрая овладеете напълно своята женска сила, животът ви ще се промени коренно. Рейчъл Джейн Грувър

Ключови думи: Благовещение, Цветница, Женски тайни, Първа пролет, Щастлива жена, Летни женски тайни

от Маги / дата: 09 юли 2015

Книгата си заслужава да бъде прочетена!
Всяка жена може да намери по нещо полезно за себе си

от Violet Space / дата: 16 фев 2014

Книгата не е лоша, но не бих казала, че е нещо особено. Мислех да я подаря на една близка дама и, честно казано, съм много щастлива, че не го направих :) ;) :)

от Надежда / дата: 06 яну 2014

Харесала ли ви е книгата? Някой дали ще сподели с останалите заинтересовани? :) Благодаря ви предварително :)

от Администратор / дата: 25 юли 2013

Решение на издателството е да предостави за разпространение книга и в електронен вариант. На този етап такава информация не ни е предоставена. Ако това се случи, с удоволствие ще предложим на нашите читатели и е-книгата.

от Елка / дата: 25 юли 2013

Предвижда ли се издаване на книгата в електронен формат?

от Виолета / дата: 03 юни 2013

Някой чел ли я е... Очаквам мнения :) :) :)

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

В тази книга ще разкриете тайната за жената и нейната вселена. Авторката споделя какво представлява женската същност, защо сме се откъснали от нея, както и някои бързи начини да извикаме нейната сила и магнетизъм.
Готови ли сте да осветите живота си с вибрациите на женската същност?


Готови ли сте да осветявате всяко място на което отидете?
Всички ние можем да променим нашата планета, ако въплътим състрадателната женска енергия, описана в тази книга.

Елица Атанасова, Хеликон Шумен

Рейчъл Джейн Грувър е певица, вдъхновяващ оратор и основател на „Ин проджект“ - международна общност от жени, отдадени на своето личностно и духовно развитие и подкрепа за другите в този процес. Тя е създател на семинарите Изкуството на женското присъствие, които в момента се провеждат по цял свят. Тези класове и тренинги учат жените как да развият своето собствено лично и сценично присъствие и им помагат да разберат колко важен е женският принцип в интимните връзки, в лидерството и в това да променим глобалното съзнание.