Космос Техника

Автор:

Коментари: 0

Език български
Тегло 214 грама
Размери 0x0
ISBN
Баркод
Категории Научни игри, Игри, Подаръци

Този комплект за експерименти е предназначен за деца над 5 годишна възраст. С него могат да се проведат интересни опити и да се демонстрират основни закони на механиката. Новата информация и играта са съчетани по начин, даващ възможност на детето да се учи и забавлява. Въпреки че експериментите не са трудни, децата ще имат нужда от вашата помощ. Помогнете на малките откриватели, защото често тяхната любознателност и способност за разбиране е по-добре изявена от тяхната сръчност.

Предвид че комплектът е предназначен за най-малките, обясненията в него са максимално опростени. Четете инструкциите на глас за да могат децата да разберат същността на провежданите експерименти.


Като начало детето се запознава с най-простата техническа машина - лостът, построява везна и открива полиспаста.Това, което разпалва истински детското въображение, са работещите модели на катапулт и състезателна кола. За пръв път вашето дете ще почувства удовлетворението само да сглоби машина, която наистина работи. Освен моделите от книжката с инструкции, комплектът дава възможност да се сглобяват и произволни модели, родени от въображението на вашето дете. Въпросите, които то ще ви задава, ще провокират първия интерес в детското съзнание към истинската наука.

Кутията на комплекта е с размери 22x7x32 см. Във фабрично запечатана форма са подредени частите на конструктора както и две цветни илюстровани книжки с инструкции на немски и български.

Красива, луксозна кутия подходяща за подарък. Компплектът е подходящ за деца над 5-годишна възраст.

Качествен немски продукт за българските деца!

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg