Развитие на конкурентоспособността на българската икономика + CD/ Ръководство по оперативна програма

Автор:

Коментари: 0

Издател Аспро-ЕООД
Брой страници 352
Година на издаване 2008
Корици меки
Език български
Тегло 610 грама
Размери 24x17
ISBN 9789543770106
Баркод 9789543770106
Категории Европейски програми за присъединяване, Икономика, Книги

Създаването на това ръководство е в помощ на информационната кампания за запознаване на българския бизнес, на малките и средни предприятия с основните приоритети на Оперативната програма „Конкурентоспособност на българската икономика".
При подготовката и подбора на материалите, екипът се е ръководил от необходимостта ръководителите-бизнесмени да получат пълна, точна и систематизирана информация за схемите за финансиране, процедурите и начините за усвояване на средства от Структурните фондове на Европейския съюз за осигуряване конкурентоспособността на своите предприятия и мястото им на европейския пазар.
Това издание е второто от поредицата за Еврофондовете и под формата на въпроси и отговори представя Оперативната програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-201Зг." и разглежда основни теми от същността на програмата и процеса на нейното изпълнение. В книгата са включени и основните документи, които определят изпълнението на програмата, като Оперативната програма, Регламент 1083/2006 на ЕК, Постановление №236 на МС за детайлните правила за допустимост на разходите, Закона за малките и средните предприятия, сайтовете, които предоставят информация по Оперативната програма и специално приложение с таблично представяне на първите схеми за безвъзмездно финансиране по програмата.
В приложения към книгата диск са включени документи, които са допълващи, но дават по-ясна представа за процесите, които предопределят изпълнението на ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-201Зг.". Предимствата на информацията записана върху диска са, че е систематизирана и подредена и че може да разполагате с нея дори когато нямате достъп до интернет или когато конкретни сайтове не поддържат необходимата ви информация.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]