Тракийското Писмо декодирано - III

Автор: Д-р Стефан Гайд
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 4

Издател Институт-по-Трансцедентна-наука
Брой страници 196
Година на издаване 2017
Корици меки
Език български
Тегло 255 грама
Размери 14x20
ISBN 9789549184730
Баркод 9789549184730
Категории Археология. Антикварство. Извори, История, Книги

Д-р Стефан Гайд е роден през 1960 г. в сърцето на Древна Тракия (днешна България). От края на 80-те години живее със семейството си предимно в Калифорния, САЩ, където се занимава с психиатрия, психоанализа, лингвистика и древни езици, философия и религия. Съосновател е на Института по Трансцендентна Наука и Психоанализа в началото на 90-те години в Лонг Бийч, Калифорния. Автор е на редица публикации в областта на психиатрията и трансцендентния психоанализ. Напоследък работи и в областта на Трансцендентната Тракология, което довежда до значимото му неотдавнашно откритие -ДЕКОДИРАНЕТО НА ДРЕВНАТА ТРАКИЙСКА ПИСМЕНОСТ. Настоящата му книга разглежда процеса на Декодирането с помощта на методите на Трансцендентната Наука, и води до изводи, които променят основни концепции в историческата наука и тракологията завинаги.

Ключови думи: Вдъхновение за пролет

от Иван Миладинов / дата: 11 апр 2011

Стефане ! - търса контакти с Вас!

от Иван Н. Миладинов / дата: 25 ное 2010

Стефане ! -прочел съм всичко което излиза в България из под твоето перо.Благодаря ти много ! Не се бой от нищо!? Работи и твори, минавай напред и тъпчи .Само така ще те почитат и уважават.Не се огъвай пред завистниците !!!!!!!!!!!

от Контрареконтрадекодатор / дата: 03 ное 2009

Поредният ненормалник! Декодатор? Баси кодаторите, щом тоя им е декодатор!

от Трансцендентен фройдист, психиатър и ловец на психове / дата: 04 окт 2009

Д-р Стефан Гайд е роден през 1960 г. в сърцето на Древна Тракия (днешна България),ПО-ТОЧНО София, откъдето са 95 % от ЧЕТЯЩИТЕ ТУК.). От края на 80-те години живее със семейството си предимно в Калифорния, САЩ, където се занимава с психиатрия, психоанализа, лингвистика и древни езици, философия и религия (БРЕЙ!). Съосновател е на Института по Трансцендентна Наука и Психоанализа в началото на 90-те години в Лонг Бийч, Калифорния. Автор е на редица публикации в областта на психиатрията и трансцендентния психоанализ, ( НО ЗА ТЯХ НЯМА БИБЛИОГРАФСКА СПРАВКА, ТОЕСТ МЯЗА НА ИЗМИСЛИЦА!). Напоследък работи и в областта на Трансцендентната Тракология, което довежда до значимото му неотдавнашно откритие -ДЕКОДИРАНЕТО НА ДРЕВНАТА ТРАКИЙСКА ПИСМЕНОСТ. Настоящата му книга разглежда процеса на Декодирането с помощта на методите на Трансцендентната Наука, и води до изводи, които променят основни концепции в историческата наука и тракологията завинаги. ВО ВЕКИ ВЕКОВ, АМИН! Да се Радваме, че Наш Сънародник, Макар, че Още е и Американец е Постигнал Такива Световнозначими Успехи! Хип-хип-ура!

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Тази книга отваря нова страница в изследването на историята на нашите прадеди, а може би, дори и в историята на древността. Открита е древната тракийска библия Бесика - безценен извор за езика и писмеността на древните траки! Неочаквано и изключително по важност за България откритие! Намерена е древната тракийска библия Бесика, която траколозите търсят вече няколко десетилетия и която се считаше за безвъзвратно изгубена. В нея  е споменат и праотецът на Тракия - Орфей, както и орфеевият завет между Бога и народа на Тракия. Азбуката и езикът, на който е написана тази библия се наричат „бугарски” и са предшестващи и потресаващо близки спрямо азбуката и диалектите на съвременния български език - според автора. Тази книга разглежда и процеса на декодиране с методите на трансцендентната наука.

Диана Иванова, Хеликон – Пловдив, Център