Парола: Шамбала - Окултната библия

Автор: Артър Ленгли

Коментари: 0

Издател Асоциация-Ирина
Брой страници 290
Година на издаване 2006
Корици меки
Език български
Тегло 229 грама
Размери 20x13
ISBN 9549192512
Баркод 9549192512
Категории Езотерика. Духовни учения, Книги

След бестселъра "Армагедон" в две части - за психотронната война на планетата и използването на свръхфеноменални хора от тайните служби, "Парола Шамбала" е следващата книга от поредицата.
За Артър Ленгли истината, странна, шокираща, и на пръв поглед неприемлива, е боен меч. Неговата война е лишена от лични страхове и самозабрави. Знаещите истинската истина за света ни я укриват, защото който има информация, дирижира историята.
Артър Ленгли не постъпи така и в "Парола Шамбала" ни предоставя тайната история на Земята и експеримента "цивилизация" - от тяхното начало до наближаващия финал.
"Парола Шамбала" няма жанр, не е роман, нито събрани записки. Тя е хроника на случилото се, случващото се, и на това, което ни очаква. Всеки, потиснат, демотивиран и депресиран, всеки, изгарян от жаждата да прогледне, най-сетне ще я утоли. Така ще се присъедини към онези, които ще знаят какво да правят, щом настъпи времето на голямата трансформация - и на планетата ни, и на всеки живот.
Какво е Земята? Наказателен батальон, място, в което се прераждаме за поредно съществуване, плацдарм на бойната не само помежду ни, но и на битката между мрака и светлината?
Кои сме, кой и за какво ни е пратил тук; кой отнема живота ни; кой ни наказва и награждава; кои са Учителите ни; какво е предопределено да се случи и доколко е в наша власт да го променим?
Почти всеки се досеща за отговорите, но малцина ги изричат. Артър Ленгли пое тази отговорност.
Петя Димитрова

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg

Артър Ленгли- псевдоним на Петя Димитрова повече от 20 години изследва парапсихологическите феномени.
Автор на 19 езотерични книги, между които: \"СВРЪХСВРЪХЕСТЕСТВЕНОТО\", \"ПСИХОТРОННАТА ВОЙНА\", \"НЛО-ИНТЕРВЮ\", \"ПРИЗРАЦИТЕ ОТ АЛДЕБАРАН\", \"КОНТРАУДАР\", \"ТИ СТАВАШ НЕУЯЗВИМ\", \"ПОСЕТИТЕЛИ ОТ ОТВЪДНОТО\", \"АРМАГЕДОН\", \"КОД: МАГИЯ\".
Главен редактор на излизащия 10 години вестник и списание \"СВРЪХЕСТЕСТВЕНОТО\", автор и сценарист на многобройни телевизонни предавания и документални филми. Създател на първия езотеричен вестник в България \"ПСИХОТРОНИКА\".
Тя свързва уникалните ценности на мистичните и окултни дисциплини с по-нататъшното развитие на цивилизацията.
Новата й книга \"КОД: МАГИЯ\" е обобщение на феноменалните качества на самата авторка, чиито консултации търсят широк кръг от хора в страната и света.
Книгата запознава с всички парапсихологически техники за въздействие и е построена на принципа: въпроси, отговори, симптоми – действия.
Пътеводител в сложния свят, управляващ ни невидимо.
Можете да изследвате сами симптомите, които ви тревожат и съветвайки се с книгата да си помогнете сами. Ще придобиете нови, неподозирани възможности и духовни техники, които в много случаи могат да спасят здравето и живота ви.
\"КОД: МАГИЯ\" е четиво за всеки, който е усетил необходимост да навлезе в личното си пространство.
Там го очакват чародеи и послания лично за него, очакват го ключовете към вътрешната сила, за които е подозирал, но на които се натъква едва сега.